ihon ärtyminen

Käytettävät aineet ajon jälkeen
AS-D2
Viestit: 19
Liittynyt: 12 Helmi 2015, 09:38

Re: ihon ärtyminen

Viesti Kirjoittaja AS-D2 »

Kuivaihoisena atoopikkona voisin suositella Nivean Cremea, siis sitä sinisessä peltipurkissa olevaa tököttiä. Kokeilin sitä ensikertaa viimesyksynä ja siitä lähtien se on ollut suosikkikasvovoiteeni. Rauhoittaa ihoa ja toimii. Ihme kyllä tälläkertaa se halpa ja hyvä löytyi.

Ajossa Itsellä toimivat parhaiten Muhlen/ Edwin Jaggerin partavoiteet, jotka eivät ärsytä ihoa, vaahtoavat hyvin ja suojaavat todella hyvin ajon aikana. Muhle/ Jagger siis sama tuote eri nimillä ;)


Elevator
Viestit: 337
Liittynyt: 30 Tammi 2015, 20:22
Paikkakunta: Paimio

Re: ihon ärtyminen

Viesti Kirjoittaja Elevator »

Eilen ajelin taas naamani. Tuntui iho ottavan taas kerran itseensä, oli saippuana itselle uusi tuote jonka halusin testata ihan omana itsenään, Haslinger Honig. Olin koettanut jo aiemmin tuon soveltuutta itselleni, jo päivällä hieroin sitä kasvoihin ja eipä tuo mitään oiretta aiheuttanut.

On muuten ylellisen paksua vaahto mitä tuosta saa, mahtavaa tavaraa, ehkä aavistus saisi olla enemmän liukkautta...

Iho kuitenkin alkoi punoittamaan ja kutisemaan ajon jälkeen, ajoin ainoastaan myötäkarvaan mutta kahteen kertaan. Aluna aiheutti jo kirvelyä, onnistui ajo vaikka kuinka hyvin, tällä iholla se on enemmän sääntö kuin poikkeus. Joskus vuosituhannen alussa kävin oikein ihotautilekurillakin näyttämässä naamaani ja sain karvantuppitulehdukseen rikkipitoista voidetta.

Törmäsimpä sitten tähän kirjoitukseen http://blogs.helsinki.fi/juvaris/leikkimista/about/

Tuosta intoituneena otin glyseriinipullon kaapista ja hieroin kutiseviin kasvoihin vesi-glyseriiniseosta. Kirveli alkuun mutta helpotti hetken päästä. Vielä aamullakin jo pelkästään peilistä katsoen iho näyttää kosteutetulta ja ehjältä.

Tuo niveakin sisältää sitä samaista glyseriiniä. Tässä tuotesisältö:
Aqua, Paraffinum Liquidum, Cera Microcristallina, Glycerin, Lanolin Alcohol (Eucerit®), Paraffin, Panthenol, Decyl Oleate, Octyldodecanol, Aluminum Stearates, Citric Acid, Magnesium Sulfate, Magnesium Stearate, Parfum, Limonene, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, Citronellol, Benzyl Benzoate, Cinnamyl Alcohol.

Näin vartti insinöörinä tuo kirjoitus puri ja kyllä ajattelin ryhtyä käyttämään tuota pelkkää glyseriiniä jatkossakin. Ja saippuavaahdonkin sekaan pistän muutaman tipan glyseriiniä. Kannattaa kokeilla, varsinkin jos ihon kanssa on ongelmaa.
AS-D2
Viestit: 19
Liittynyt: 12 Helmi 2015, 09:38

Re: ihon ärtyminen

Viesti Kirjoittaja AS-D2 »

Kuivaihoinen kiittää ja kumartaa yo suola/glyseroli linkistä/vinkistä.. Apteekin kautta kotiin ;)
Jaatinen1982
Viestit: 24
Liittynyt: 30 Tammi 2015, 18:25
Paikkakunta: Harjavalta

Re: ihon ärtyminen

Viesti Kirjoittaja Jaatinen1982 »

Elevator kirjoitti:On taas tuo ihopolitiikka alkanut parantumaan. Oli muutama viikko sitten iho todella herkillä. Tilailin eri saippuoita kokeiluun että onko joku erityisen hyvä itselleni. Peksulta sain vinkin vuohenmaitosaippuasta, yhdenlaista sellaista tilasinkin ja odotellessa ajoin tutulla ja turvallisella Wool Fatillä. Vuohenmaitosaippuakin saapui mutta se ei vaikuta kovinkaan suojaavalta. Mutta tosiaan, onneksi naama alkaa jo voimaan paremmin, liekkö osansa tuolla vaimon naamarasvakaapilla kaapilla vierailuilla vai kalaöljykapseleilla.

Sain tuolta espanjastasta tilauksen mukana näyteen i colonialin mango voiteesta. Se on sellainen ajon jälkeen levitettävä voide joka toimi kyllä hienosti vaikka siinä alkoholiakin oli hitusen. En ole tähän asti ihastunut yhteenkään aftershave tuotteeseen, eivätkä palm tyyppisetkään ole miellyttäneet suuremmin. Mitä ihmettä sitä kokeilisi? Olen ostanut lähinnä kempparikamaa stockmannilta ja sitten on noita purkkiloita mm. dermosililtä.

Mikä olisi sellainen täyteläinen, aavistuksen rasvainen kasvovoide joka voisi toimia atoopikolle? Tuo I coloniali lähtee kyllä seuraavaan tilaukseen kun sellaista teen, mutta sekin sisältää pienen riskin että onko se pidemmässä juoksussa sopiva tuote.
Apteekista olen hakenut itselleni Ceralan+ -kosteusvoidetta. Kun iho on oikein huonossa jamassa, niin laitan jo ennen ajoa kosteusvoidetta ja ajon jälkeen myös.
"Joskus asioiden eteenpäin meneminen ja muuttuminen ei tarkoita kehittymistä"
T:mi Juha Hämäläinen
Partaveitsen teroituspalvelut ja kaikkea kivaa nahasta www.juhahamalainen.eu
Elevator
Viestit: 337
Liittynyt: 30 Tammi 2015, 20:22
Paikkakunta: Paimio

Re: ihon ärtyminen

Viesti Kirjoittaja Elevator »

Tässä männä viikolla, edelleen sairastellessa, on taas ollut aikaa ihmetellä liiankin syvällisesti tätä ihoasiaa. Mietin että olisikohan kokeiltava jotain sellaista lisäliukastetta ajon yhteydessä. Nick oli tehnyt tällän videon yhdestä tuotteesta https://www.youtube.com/watch?v=zaQaLSZsXjQ
Tuostapas intouduin ja ajattelin että tilaan sitä heti seuraavassa tilauksessa jonka vaan teen jonnekkin. Musco Real tekee myös samaan asiaan soveltuvaa saipotta. Musco Real preshaven koostumusta lueskelin kun razorock tietoja en helposti löytänyt.

No tänäänpä sitten toimitin itseni kauppakeskukseen jossa oli bodyshop. Sinne menin ihmettelemään palasaippuoita ja kyselämään olisiko jotain glyseriinipohjaista saippuaa joka olisi kasvoille soveltuva ja liukas.
Tämmöinen tarttui mukaan, hinta ei varsinaisesti pelottanut 4,90€ http://www.thebodyshop.fi/fi/mango-soap/94561/dp
Kotiin tullessa koetin saippuaa käsien pesuun ja olihan se liukasta. Eikä tuntunut kuivattavankaan. Vaahtosi jopa käsissä. Siitä intouduin kokeilemaan kasvoille ja samalla tavalla parin päivän sänki tuntui liukkaalta. Nyt sitten vaan kokeilemaan. Koeajo tapahtuu vielä tänään Osman kanssa :)
Elevator
Viestit: 337
Liittynyt: 30 Tammi 2015, 20:22
Paikkakunta: Paimio

Re: ihon ärtyminen

Viesti Kirjoittaja Elevator »

No joo, nyt se on kokeiltu. Viimetingassa vaihdoin osman woolfattiin kun se on niin paljon tutumpaa tavaraa. Eikä tuo nyt ihan hassu ajo ollut, ei ainakaan huonontanut woolfatin ominaisuuksia. Ehkäpä tuota pitää koettaa jatkossakin:)

Aina pitää olla pikkasen vastarannan kiiski ja ehdollistaa. Monesti tuotteet jotka on vartavasten tehty johonkin käyttöön voikin korvata ihan muilla aineilla. Tän kohdalla ainakin tuoksu oli miellyttävä yllätys.
Gemini68j
Viestit: 26
Liittynyt: 08 Helmi 2015, 07:15

Re: ihon ärtyminen

Viesti Kirjoittaja Gemini68j »

Itsekin tuli vierailtua paikallisen kauppakeskuksen Bodyshopissa, ja mukaan tarttui tämmöinen:
http://www.thebodyshop.fi/fi/shea-soap/ ... nGroup=388
Kuten Elevator toteaa, vaahtosi mukavasti jo käsiä pestessä, ja oli liukkaan tuntuista. Tuoksu on myös miellyttävä. Seuraavan ajon yhteydessä pitää kokeilla. Musgo Realin ja Claus Porton pre-shave saippuoista on myös hyviä kokemuksia, mutta annetaan nyt vuoro tuolle tuotteelle. Ja jos osoittautuu hyväksi, niin seuraavalla kerralla ehkä saman sarjan oliiviöljy- tai satsumaöljypohjainen, mutta myyjä suositteli nimenomaan tätä, kun kerroin mihin tarkoitukseen tuote tulee.

Pre-shave öljyä Musgo Realilta on ollut myös käytössä, mutta se ei ole toiminut niin hyvin kuin nämä glyseriinpohjaiset saippuat vastaavalta valmistajalta.
Gemini68j
Viestit: 26
Liittynyt: 08 Helmi 2015, 07:15

Re: ihon ärtyminen

Viesti Kirjoittaja Gemini68j »

Tämä tuote on toiminut ainakin itselläni oikein hyvin. Se on mukavan viilentävä ja raikastava.

http://www.giftsandcare.com/en/after-sh ... -37gr.html
N-666
Viestit: 14
Liittynyt: 30 Tammi 2015, 09:48

Re: ihon ärtyminen

Viesti Kirjoittaja N-666 »

444 on hyvää tavaraa! Ei vaan passaa laittaa liikaa, jää muuten iho tahmeaksi. Useimmiten tuota tulee sekoitettua kämmenessä alkoholipohjaisen partaveden kanssa.
Elevator
Viestit: 337
Liittynyt: 30 Tammi 2015, 20:22
Paikkakunta: Paimio

Re: ihon ärtyminen

Viesti Kirjoittaja Elevator »

eilen olikin ihan mukava ajo, ihon kanssa ei tullut oikeastaan mitään ongelmia. Tuli valmisteltua tuota ajoa normaalia aika paljon pidempään, parikymmentä minuuttia. Tuolla bodyshopin mango saippualla pesin alkuun kasvot ja jätin vielä saippuan pintaan vaikuttamaan. Touhusin kiireettä kaikki purkit ja purnukat esille ja suihkun kautta vaahdottamaan Cellaa ja ajamaan. Cellankin hieroin ihan käsin kasvoille alkuun ja vasta perästä sudilla. Enpä muista että olisin ihan juuri noin perusteellista preppausta ottanutkaan.

Ajon perään kylmää vettä, alunaa, glyseriiniä ja dermosil aftershavea. Myöhemmin vielä vaimon purkeista naamarasvaa vääryyvvellä ja viekkauvvella.
Vastaa Viestiin