Lomatuliainen Espanjasta: Vie-Long 14095 mäyrä/hevosenkarvasuti

Oceanrising
Viestit: 23
Liittynyt: 08 Tammi 2016, 13:14

Lomatuliainen Espanjasta: Vie-Long 14095 mäyrä/hevosenkarvasuti

Viesti Kirjoittaja Oceanrising »

Málagan reissulta tarttui itselle matkamuistoksi espanjalaista tuotantoa oleva mäyrän ja hevosen karvasta koostuva suti. Sutia ostaessa El Corte Inglesin tavaratalosta kävi pieni lukihäiriö, koska luulin ostavani sian ja hepankarvasutia. :) Eka käyttökerta kuitenkin poisti harmistuksen. Vaikuttaisi olevan kelpo suti. Ostin siis sudin sokkona, ihan vain ulkonäköön perustuen.

Vie-Long “tuoksahtaa” hieman ekalla kerralla, kuten mäyräsuditkin, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Haju peittyy vaahdotuksessa saippuan/cremen tuoksun alle. Epäilen että luontainen haju häipyy muutaman käyttökerran jälkeen kuten muissakin karvalaaduissa.

Tämä on verrattaen pieni suti kooltaan, mutta vaahdotti Bluebeard’s Revengen cremeä kasvoilla oikein mainiosti. Suti tuntuu kasvoilla vaahdotettaessa miellyttävän pehmeältä, mutta ei ole kuitenkaan veltto. Vaahtoa sai pienestä crememäärästä yllin kyllin kahden passin ajoon. Märkä ja vaahtoa täysi suti menee hieman “lysyyn” tai muodottomaksi, mutta tämä ei haitannut käyttöä.

Lisää kokemuksia ja kuvia kun testailen vaahdotusta saippuoilla ja kulhossa.


Ym tavaratalo Málagassa oli iso kuusikerroksinen “Stockkan vastine”, mutta hieman tasokkaampi. Tavaran paljoudesta huolimatta parranajovälineiden määrä oli aika pieni. Höylistä suurin osa oli niitä Gilletten moniterävermeitä. Onneksi oli kuitenkin näitä DE höyliäkin ja pieni valikoima Vie-Longin, Omegan ja jonkin muun valmistajan suteja. Lisäksi taisi olla pari Mühlen pakettia.

Vierailin myös L´Occitanen pienessä myymälässä Málagan vanhassa kaupungissa. Menin sinne tutustumaan heidän partasutiinsa, mutta ko suti jäi ostamatta kun se tuntui liiankin pehmeältä. Sen sijaan mukaan tarttui aftershave, josta kirjoitan myöhemmin.