Vuohenmaitosaippuat

Käytettävät aineet ennen ajoa
Elevator
Viestit: 337
Liittynyt: 30 Tammi 2015, 20:22
Paikkakunta: Paimio

Vuohenmaitosaippuat

Viesti Kirjoittaja Elevator »

Oottekos muut kokeilleet vuohenmaitosaippuoita? Itsellä oli pari kk sitten iho aika kovilla ja oli aihetta etsiä sellaista ajovaahtoa joka sopisi niille huonoille kausille. Nyt oon testannut kahta eri saippuaa ja kummankin vaahto on ollut melko heikko esitys. En tiedä johtuuko se tästä vedestä mitä on käsillä.

Ensimmäinen saippua oli turkkilainen Caria goat's milk soap fragrance free
http://www.carianaturalsoap.com/product ... ilk-shave/
Tuoksuu minun nenääni aika pitkälti kaakaolta, en tosin ole nenäni kanssa koskaan tarkka ollut. Vaahtoa koetin tehdä kaikilla sudeillani mitä omistan. Vaahdon sai aikaiseksi mutta sepä katosi muutamassa minuutissa. Isoja kuplia ja ei tuo veitsen kanssa ainakaan toiminut. Pettymys. Ei se auta vaikka olis kuinka hellävaraista jos sillä ei ajamaan pysty.

Toinen saippua oli Tierra Mia Orcanics Raw goat milk skin therapy.
http://www.tierramiaorganics.com/collec ... ap-for-men
Tuoksu mieto, hunajainen, ehkä aavistus laventelia. Hunajaa ja mehiläisvahaa tuo sisältääkin, hajusteista ei kerrota muuta kuin essential oils. Vaikutti carian tuotetta laadukkaamalta kaikkiaan. Ensimmäisellä vaahdotuskerralla semoguen soc sikasudilla sain aikaiseksi ihan hyvän oloista vaahtoa, ei mitenkään runsasta, eikä tämäkään kovin jämäkkää, mutta parempaa mitä carian vaahto. Koetin ennen ajoa vielä badger-sudillakin kupissa. Eikun ajamaan. Ajon sain suoritettua, mutta suojaavuutta ja liukkautta ei kyllä ole puukkopeleihin asti. Ehkä tuo menisi höyläilyssä paremmin.

Pitää nyt vielä koettaa molempia useammin että ei tuomitse parin käyttökerran perustella.

Ootteko mitä käyttäneet?


Jaatinen1982
Viestit: 24
Liittynyt: 30 Tammi 2015, 18:25
Paikkakunta: Harjavalta

Re: Vuohenmaitosaippuat

Viesti Kirjoittaja Jaatinen1982 »

Olen miettinyt juuri, että pitäisi kokeilla näitä vuohenmaito saippuoita. Tällainen ollut mielessä http://www.executive-shaving.co.uk/rose ... g-soap.php
"Joskus asioiden eteenpäin meneminen ja muuttuminen ei tarkoita kehittymistä"
T:mi Juha Hämäläinen
Partaveitsen teroituspalvelut ja kaikkea kivaa nahasta www.juhahamalainen.eu
Elevator
Viestit: 337
Liittynyt: 30 Tammi 2015, 20:22
Paikkakunta: Paimio

Re: Vuohenmaitosaippuat

Viesti Kirjoittaja Elevator »

Jaatinen1982 kirjoitti:Olen miettinyt juuri, että pitäisi kokeilla näitä vuohenmaito saippuoita. Tällainen ollut mielessä http://www.executive-shaving.co.uk/rose ... g-soap.php
Peksu mullekkin tuota suositteli taannoin, en vaan raaskinut tilata ennenkuin tulee jotain muuttakin tilattavaa samasta paikasta. Oon tässä koettanut kokemuksia saippuasta mutta en oo kovinkaan ylistäviä kokemuksia löytänyt. Kyllähän tuo nyt pitää kokeilla, ehdottomasti :)
Vastaa Viestiin