Suosittele tuotetta

Käytettävät aineet ennen ajoa
Elevator
Viestit: 337
Liittynyt: 30 Tammi 2015, 20:22
Paikkakunta: Paimio

Re: Suosittele tuotetta

Viesti Kirjoittaja Elevator »

Elevator kirjoitti:Tänä aamuna päätin kokeilla suuria odotuksia ladattuun Thiers- Issard eukalyptus rosmarin saippuaan. Tuoksu oli odotettua miedompi, mutta hienostunut, kaikessa mietoudessaan rosmariini jyräsi eukalyptuksen. Mä ostin tän tuon rosmariinin takia, se kun on bakteereita tappava yrtti, pitäisi toimia huonommallakin iholla.

En jaksa edes tehdä tästä eepposta, ei oo mitään kerrottavaa :| Suoraan sanoen totinen pettymys. Kasvoille vaahdotusta koetin taas alukuun boar sudilla, suti latautui hyvin mutta kasvoille ei saanut aikaiseksi mitään asiaan kuuluvan kaltaista vaahtoa, koetin uudestaan eri vesimäärällä, käsissä kupissa, ei edes tuotta badgersudilla hommasta saanut sen kummampaa, ehkä vaahdosta sai vähän jämäkämmän mutta juuri kun kasvolla alkoi olla sopiva kerros vaahtoa alkoi se sulaa pois. Sama tapahtui myös kulhossa, koetin jopa kahdessa, scuttlessa lämpimän veden kanssa ja tavallisella kupilla. Liukasta joo, sai sillä ajettua mutta erot mäntysuopaan ehkä siinä että ei kuivata pahemmin.

Elevatorilta ensimmäisestä käyttökerrasta täysi knockout, toinen mahdollisuus annetaan sitten joskus. Taitaa mennä käsisaippuaksi tai kasvojen päivittäiseen pesuun... nähtäväksi jää.
Tästä edellisestä suivaantuneena eilen illalla ajattelin kokeilla että saisiko tuolla tosiaan edes kasvonsa pestyä. Otin saippuan ja FS black badger sudin jolla toisinaan suihkussa olessa jo tulee pehmiteltyä kasvoja ennen ajoa, toisinaan tulee pestyä sudin kanssa kasvot vaikka ei partaa ajaisikaan. Siinä sitten kupissa koetin vaahdotella siitä saippuasta vielä jotain puolihuolimattomasti ja yllätys olikin suuri kun vaahto alkoikin muistuttamaan enemmän ajettavaa. Olipa sitten kokeiltava sitä uudelleen. Saippuasta saikin kohtuullista vaahtoa mutta sutivaihtoehto ei ollut ilmeinen, tuo on black badger on karkeahko vielä sisäänajossa oleva suti. Vaahdotus onnistui korkeassa kulhossa jonka pohjalla saippua oli, sieltä sai hierottua uutta saippuaa mukaan jos vaahto alkoi tuntumaan ohuelta, toivo alkoikin herätä. Edellisellä kerralla kuppivaahto ei onnistunut, mielenkiintoista. Täytyy varmaankin antaa tälle lisää peliaikaa. Ehkä se oli nyt miehestä kiinni, tai veden laadusta, tai siitä sudista. Opiskellaan nyt tämänkin saippuan sielunelämä, mutta on kyllä haastavin saippua mitä vastaan on tullut.


AS-D2
Viestit: 19
Liittynyt: 12 Helmi 2015, 09:38

Re: Suosittele tuotetta

Viesti Kirjoittaja AS-D2 »

Erituoksuisia partavoiteita ja yksi saippua testattu. Näillä ao tuotteilla mennään niinkauan kuin riittävät ja sitten tilataan samoja lisää.

Mühle / Edwin Jagger (kahdella eri tuotemerkillä samaa tuotetta)

Aloe vera
Miellyttävä mieto aloen tuoksu. Vaahtoaa todella hyvin ja nopeasti sekä antaa hyvän suojan että tarkan ajon.

Santelipuu
Miellyttävä santelipuun tuoksu. Vaahtoaa todella hyvin ja nopeasti sekä antaa hyvän suojan että tarkan ajon

Tyrni
Miellyttävä tyrnin tuoksu. Vaahtoaa todella hyvin ja nopeasti sekä antaa hyvän suojan että tarkan ajon. Tämänhetkinen suosikkituoksuni :D

Limes & pomegranate
Miellyttävä sitruksen ja granaattiomenan tuoksu. Vaahtoaa todella hyvin ja nopeasti sekä antaa hyvän suojan että tarkan ajon

D.R. Harris:

Arlington
Miellyttävä sitrushedelmien tuoksu. Vaahtoaa hyvin ja helposti sekä antaa hyvän suojan että tarkan ajon. Vaikuttaa todella riittoisalta.
Vastaa Viestiin