Epärehellistä kauppaa

Linkit muualle yms.
Elevator
Viestit: 337
Liittynyt: 30 Tammi 2015, 20:22
Paikkakunta: Paimio

Epärehellistä kauppaa

Viesti Kirjoittaja Elevator »

Tän keräilyharrastuksen varjopuolia on epärehelliset kauppakumppanit. Toisinaan tulee näitä kauppoja joissa menettää rahansa ja mitään ei saa. Tässä vuoden sisään sain tehdä jo toisen rikosilmoituksen. Viimeksi myyjä oli joku tapahuijari joka sai myöhemmin syyteen useasta sadasta petoksesta.
Toisinaan kun tulee joku sellainen yhteydenotto jonka perusteella osaa jo epäillä huijauksen vaaraa ja tietenkin perääntyy. Nyt tässä viimeisessä tapauksessa epäilen myyjän tehneen petoksen lisäksi identiteettivarkauden sillä myyjän nimellä löytyy kyllä ihan yksittäinen uskottava olemassa oleva henkilö. Nimi on sen verran harvinainen, että montaa saman nimistä ei ole.

Kauppa tehtiin marraskuussa ja vielä joulukuun lopussa myyjä kertoili tarinoitaan miksi kirje ei ole lähtenyt. Aina oli jotain yllättäviä sairastapauksia, välillä kirjeen olikin vienyt postiin joku ystävä ja sitten taas se kirje löytyikin kotoa ja luvattiin viedä postilaatikkoon. Tammikuussa en enää saanut vastauksia posteihini ja kerroin viimeisessä viestissäni tekeväni rikosilmoituksen. Tänään sen tein.